T +31 (0)341 798 292 Ma-Vrij 9:00-17:00

Kies Ombouwkliko

Ombouwkliko is specialist in het leveren en produceren van de kliko ombouw. De kliko ombouw is een uitvinding die de kliko of container op een mooie manier verbergt.

Extra voordelen zijn:

  • Gemak: veel van de producten verbeteren het gebruiksgemak, door bijvoorbeeld een gasveer in de deksel zodat het openen van de kliko ook gemakkelijk gaat met je handen vol.
  • Stank vermindert: door de ombouw staat de kliko niet langer vol in de zon en zullen de bacteriën die bij hitte voor stankoverlast zorgen minder actief kunnen worden.
  • Minder last van maden: door de ombouw kunnen vliegen lastiger bij de kliko komen, zodat er eitjes in de kliko gelegd worden. Bij een volledige ombouw zal ook de hitte aanzienlijk afnemen, wat de kans op maden ook verlaagd.
  • Tegen inbraak: door de kliko in de ombouw te plaatsen, kunnen inbrekers de kliko niet verplaatsen door ze onder een raam te rijden of gebruiken om onopvallend de buit mee te nemen.

Maar voor de meeste mensen is een kliko ombouw nu eenmaal veel mooier dan de kliko’s of containers.

Service van Ombouwkliko
U krijgt van ons direct een bericht of de bestelling gelukt is. U krijgt altijd per e-mail of telefoon te horen wanneer de levering zal plaatsvinden. Wij vinden het erg leuk om een foto te ontvangen van de ombouw, deze kunnen gemaild worden naar info@ombouwkliko.nl