T +31 (0)341 798 292 Ma-Vrij 9:00-17:00

Retourneren

Wij doen er alles aan om u te helpen.

Natuurlijk kan het gebeuren dat uw bestelling niet geheel naar wens is, desondanks doen we er alles aan om dit te voorkomen. Als u een bestelling heeft gedaan die niet volgens wens is vragen wij u om contact op te nemen met ons.

U krijgt 14 dagen bedenktijd, die ingaat op de dag van ontvangst. Deze bedenktijd is alleen van toepassing op de producten die niet op maat gemaakt worden voor u. Onze Ombouwkliko’s die op maat gemaakt worden hebben een langere levertijd (meer dan twee weken) en kunnen helaas niet geretourneerd worden. Mocht er met een maatwerkproduct iets niet volgens wens zijn, dan doen we er uiteraard wel alles aan om dit te verhelpen.

Voor het herroepen van uw aankoop, is het nodig om een ondubbelzinnige verklaring naar ons op te sturen. Wij vragen u één van onderstaande herroepingsformulieren te gebruiken. Deze kunt u downloaden door op de onderstaande link te klikken.

Download Ombouwkliko herroepingsformulier

Voorwaarden herroeping

Retourneren van producten is alleen mogelijk onder de volgende voorwaarden:

  • De producten zijn niet op maat gemaakt voor u
  • Moeten goed verpakt zijn
  • Moeten voorzien zijn van labels, indien mogelijk
  • Zijn ongebruikt en onbeschadigd
  • Zijn (indien mogelijk) in de originele verpakking
  • Zijn voorzien van een ingevuld retourformulier

Tip: controleer uw bestelling

Wanneer u een bestelling ontvangt, controleer dan de onderdelen op beschadigingen en volledigheid. Wanneer er onverhoopt toch een beschadiging of onvolledigheid is, kunt u dit van tevoren melden. Alleen schade of onvolledigheden die van tevoren gemeld worden kunnen we oplossen.

De kosten van de retourzending zijn in beginsel voor uw eigen rekening. Retourzendingen zijn voor eigen risico. We raden u aan om altijd te vragen om een verzendbewijs. Is het voor u onmogelijk om zelf transport te regelen? Vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten voor transport.

Als u uw volledige bestelling retourneert dan ontvangt u uw aankoopbedrag inclusief bezorgkosten van ons terug. U ontvangt alleen de standaard bezorgkosten terug. We betalen binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour het bedrag aan u uit. Deze periode geldt ook als u ons aantoont dat u uw bestelling heeft teruggestuurd naar ons.