T +31 (0)341 798 292 Ma-Vrij 9:00-17:00

Veilig betalen

In onze webshop kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

U kunt uw bestelling bij Ombouwkliko.nl op de volgende manieren afrekenen. De keuze is aan u:

  • Met iDEAL betalen. U kiest voor de juiste bank en wordt via een inlogscherm meegenomen met een aantal stappen. Wanneer u deze doorloopt heeft u betaald. U ontvangt hiervan per e-mail een bevestiging. Wij gaan direct na de iDEAL betaling aan de slag en er wordt contact opgenomen met u.
  • Met PayPal betalen. U kiest dan voor betalen met Paypal en doorloopt de stappen. U heeft hiervoor zelf een Paypal account nodig met voldoende tegoed. Het voordeel is dat Paypal ook kopersbescherming biedt, waardoor u verzekerd bent van een goed product of uw geld terug krijgt.
  • Met Bancontact betalen. U kiest dan voor betalen met Bancontact en doorloopt de stappen. U krijgt na uw betaling per e-mail een bevestiging. Wij gaan aan de slag en er wordt contact opgenomen met u.
  • Betaal later met Klarna (met factuur). U kiest dan voor Betaal later. U ontvangt dan na de verzending van de bestelling een digitale factuur welke binnen 30 dagen voldaan dient te worden. U betaalt pas wanneer de bestelling geleverd is. Voor deze betaling worden geen extra kosten door ons in rekening gebracht. Klarna doet een automatische gegevenscontrole, mocht de controle niet geautoriseerd worden dan kan je uiteraard nog afrekenen met een andere betaalmethode. Meer informatie kun je vinden in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.
  • Betaal in 3 delen, zonder rente met Klarna (alleen voor NL). U kiest dan voor Betaal in 3 delen, zonder rente. De betaling is in 3 gelijke delen via automatisch incasso. Het maximale bedrag is € 4000,-, eerder betalen is ook mogelijk. Meer informatie kun je vinden in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven inKlarna’s privacy statement verwerkt.
  • Bankoverschijving. U kunt bij het voltooien van uw bestelling een factuur afdrukken. Als u het factuurbedrag overmaakt, wordt uw bestelling verwerkt.
  • Offerte aanvragen. U vraagt een offerte aan en krijgt de mogelijkheden en tarieven toegestuurd binnen één dag. Wanneer u de offerte goedkeurt en betaald komt de bestelling naar u toe.
  • Contant betalen bij aflevering. U kunt ook contant betalen bij bezorging bij een groot aantal producten. U kunt dit in overleg met ons afspreken. U betaald het bedrag dan contant aan de chauffeur wanneer wij de bestelling komen leveren.
  • Zakelijke klanten kunnen ook op rekening bestellen met een standaard betaaltermijn van 14 dagen. Voor vaste en grote klanten bieden wij ook andere betaalmethoden aan. Voor meer informatie neemt u contact op.
  • In overleg is het ook mogelijk om bestellingen vanaf € 1.000,- met een aanbetaling te voldoen, bij levering ontvangt u dan de factuur voor het resterende bedrag. Wilt u hier gebruik van maken, neemt u dan alstublieft contact met ons op.