Gratis advies nodig? Bel +31 (0)640 1614 49

Veilig betalen

In onze webshop kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

U kunt uw bestelling bij Ombouwkliko.nl op de volgende manieren afrekenen. De keuze is aan u:

  • Met iDEAL betalen. U kiest voor de juiste bank en wordt via een inlogscherm meegenomen met een aantal stappen. Wanneer u deze doorloopt heeft u betaald. Er wordt contact opgenomen met u.
  • Met PayPal betalen. U kiest dan voor betalen met Paypal en doorloopt de stappen. U heeft hiervoor zelf een Paypal account nodig met voldoende tegoed. Het voordeel is dat Paypal ook kopersbescherming biedt, waardoor u verzekerd bent van een goed product of uw geld terug krijgt.
  • Bankoverschijving. U kunt bij het voltooien van uw bestelling een factuur afdrukken. Als u het factuurbedrag overmaakt, wordt uw bestelling verwerkt.
  • Offerte aanvragen. U vraagt een offerte aan en krijgt de mogelijkheden en tarieven toegestuurd binnen één dag. Wanneer u de offerte goedkeurt en betaald komt de bestelling naar u toe.
  • Contant betalen bij aflevering. U kunt ook contant betalen bij bezorging bij een groot aantal producten. U kunt dit in overleg met ons afspreken. U betaald het bedrag dan contant aan de chauffeur wanneer wij de bestelling komen leveren.

Vragen over deze betaalmethoden? Aarzel niet, maar neem contact op.