T +31 (0)341 798 292 Ma-Vrij 9:00-17:00

Doorgaan voor die glimlach

Ombouwkliko is sinds 2013 actief. Wat begon met één product is nu een bedrijf met meerdere Ombouwkliko’s. In de loop van de jaren is er een heldere visie ontstaan op de welbekende kliko ombouw.

Alle Ombouwkliko’s, zoals we ze graag noemen, zijn gemaakt om lang mee te gaan. Alleen producten die wij in onze eigen tuin zouden neerzetten worden aangeboden. Een tuin is een plaats waar je geniet en met eeen mooie tuin ziet de woning er prachtig uit. Met een Ombouwkliko worden kliko’s helemaal verborgen zodat het er prachtig uitziet.

 

 

 

 

 

 

 

HalOmbouwkliko

MagazijnOmbouwkliko

Mensen

Ombouwkliko is opgericht door Peter van Grootheest, een techneut met jarenlange ervaring met de kliko ombouw. Het begon met het ontwikkelen van een gunstig geprijsde kliko ombouw die zowel onderhoudsvriendelijk als gebruiksvriendelijk is. Na het ontwikkelen van allerlei prototypes en soorten materialen kwamen we tot de conclusie dat een kliko ombouw één van de meest gebruikte tuinproducten is, in zowel de zomer als de winter. Alleen sterke materialen zijn geschikt voor een goede kliko ombouw of containerberging.

Samen met zijn vrouw Rosalie en een team van flexibele krachten staan wij persoonlijk voor u klaar. Meer dan 10 jaar expertise hebben ons tot competente professionals in ons vakgebied gemaakt.

PetervanOmbouwkliko

Contact

Postadres -> Plataanlaan 11 | 3843 JL | Harderwijk
Afhaaladres/Magazijn -> Veldwijkweg 5B | 3882 TL | Putten

Telefoon: +31 (0)341 798 292 / +31(0)6 4016 1449

E-mail: info@ombouwkliko.nl