Gratis advies? Bel +31 (0)640 1614 49

Doorgaan voor die glimlach

Gevestigd in Nijkerk en Putten, is Ombouwkliko in Juli 2013 begonnen met het maken van de hoge kwaliteit kliko ombouw. Wat begon met één product is nu een bedrijf met meerdere Ombouwkliko’s die gemaakt zijn van de beste materialen, zoals RVS, gepoedercoat metaal, hoogwaardig hout en natuurlijk kunststof.

Alle Ombouwkliko’s, zoals we ze graag noemen, zijn gemaakt om lang mee te gaan. Alleen producten die wij in onze eigen tuin zouden neerzetten worden aangeboden. Een tuin is een plaats waar je kunt relaxen en een mooie tuin laat je woning er prachtig uitzien. Met een Ombouwkliko worden de kliko’s helemaal verborgen zodat je tuin weer prachtig wordt.

 

 

 

 

 

 

 

HalOmbouwkliko

MagazijnOmbouwkliko

Mensen

Ombouwkliko is opgericht door Peter van Grootheest, een techneut met jarenlange ervaring met de kliko ombouw. Het begon met de uitdaging om een betere kliko ombouw te ontwikkelen dan wat er te krijgen was. Na het ontwikkelen van allerlei prototypes en soorten materialen kwam hij tot de conclusie dat een kliko ombouw niet zomaar een simpele tuinkast is en dat alleen onderhoudsvriendelijke en sterke materialen geschikt zijn voor een goede kliko ombouw of containerberging.

Samen met zijn vrouw Rosalie en een team van flexibele krachten staan wij persoonlijk voor u klaar. Meer dan 10 jaar expertise hebben ons tot competente professionals in ons vakgebied gemaakt.

We kijken uit naar uw wens!

PetervanOmbouwkliko

Contact

Postadres -> Plataanlaan 11 | 3843 JL | Harderwijk
Afhaaladres/Magazijn -> Prinsenweg 33 | 3862 PV | Nijkerk

Telefoon: +31(0)6 4016 1449
E-mail: info@ombouwkliko.nl