T +31 (0)341 798 292 Ma-Vrij 9:00-17:00

Voortuin idee, zet de container in de voortuin

Container voortuin

Je voortuin gebruiken als berging voor de kliko of container is natuurlijk erg handig. Maar het nadeel is dat het er niet erg leuk uitziet. Ook wil je dat bezoek niet langs zo’n stinkende bak hoeft te lopen. Hoe leuk is het dan om een mooie Ombouwkliko in je voortuin te zetten.

Met plantendak of deksel?

Je kunt tegenwoordig een Ombouwkliko kiezen die past bij je tuin of je huis. Heb je veel groen in de tuin, dan kan je een ombouw met plantendak kiezen. Of kies je voor strak en modern? Dan kan je een antracietgrijze klikokast kiezen met een handige deksel met gasveren.

Mag je de kliko in de voortuin zetten?

Ja, dat mag. Zolang het je eigen grond is en je de buren niet hindert.

Hoe verberg ik mijn kliko?

Natuurlijk kan je met hout aan de slag gaan, maar onze tip is om een onderhoudsvriendelijke oplossing te kiezen. Onze producten van Ombouwkliko gaan lang mee en blijven er lang mooi uitzien. Dat is wel zo fijn als je niet elk jaar je container ombouw wilt repareren.

Kijk snel in de shop.

Share this post
  , ,


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *