T +31 (0)341 798 292 Ma-Vrij 9:00-17:00

Wat zijn de voordelen van een kliko ombouw of container ombouw?

LarkRVSombouw

Na het lezen van deze voordelen hopen we dat u zich niet meer kunt voorstellen dat de kliko’s of containers zomaar in de tuin staan. Ontdek de voordelen van de kliko of container ombouw .

Als het gaat om het aanpakken van je tuin, dan zijn de kliko of containers misschien niet het eerste waar je aan denkt. Meestal begin je dan met de planten, bestrating of andere tuinideeën.

Een kliko wordt volgens onderzoek gezien als een noodzakelijk kwaad. Weliswaar een doorn in het oog maar ook erg handig voor het afvoeren van al je huisafval, zeker in vergelijking met hoe het vroeger ging. Vroeger zette je afvalzakken in je schuur of gooide je je afval ergens op een afvalhoop. Gelukkig is dat veranderd.

Bovendien hebben de meeste huishoudens in deze milieubewuste tijd ten minste twee kliko’s om in de tuin te zetten, de meeste huishoudens hebben tegenwoordig drie of vier kliko’s. Als je er geen goede plek voor hebt, kan dit je echt hoofdpijn bezorgen.

Gelukkig is er een oplossing, we bestrijden de mogelijke kliko ellende en container dilemma’s? Het antwoord is simpel: koop een kliko ombouw of container ombouw. Hier zijn enkele manieren waarop een ombouw je kan helpen:

Lelijke kliko’s verbergen

Er is niets zo lelijk als een prachtige tuin met daarin een paar van die grote kliko’s. De kliko’s hebben tegenwoordige veelkleurige deksels die niet passen bij een natuurlijke, moderne tuin. Na het bewonderen van je nieuw gemaaide gazon en de zorgvuldig gesnoeide boom, is een gevoel van teleurstelling onvermijdelijk wanneer je je omdraait om naar het huis te kijken en wordt begroet door een paar kliko’s.

Een kliko ombouw moet wel naar je smaak zijn en lang meegaan. Gelukkig heb je genoeg keuze tegenwoordig. Ombouwkliko.nl richt zich op design en kwaliteit, maar ook wanneer je zelf handig bent, kan je zelf een kliko ombouw maken.

Ons advies is om vooral te kiezen voor het juiste materiaal. Onderhoudsvrij en een lange levensduur zijn de belangrijkste eigenschappen van het materiaal. Geen (steiger)hout maar RVS, Aluminium, Beton of Metaal. Materialen die tegen een stootje kunnen en veel langer meegaan. Kies voor duurzaamheid.

Verdrijft ongedierte

Er zijn veel dieren die in onze woonwijken op zoek zijn naar wat lekkers, dat kunnen een muizen, ratten of zelfs grotere wilde dieren zijn. Maar in de zomer wordt een wesp, mug of vlieg ook aangetrokken door die lekkere maaltijden die rond de kliko te vinden zijn. In de winter zijn het vaak de grotere dieren die een plaag vormen.

Met groter gebruiksgemak voor de bewoner ontstaat er met een kliko ombouw een oplossing die het ongedierte verdrijft. Want een maden in je kliko? Of muizen? Dat wil toch niemand.

Stopt vandalen en dieven

Dit lijkt grappig maar is het niet. Wanneer je de kliko’s in de voortuin hebt staan is het heel gemakkelijk voor een inbreker of ander gespuis om deze naar de schutting te rijden en er zo overheen te klimmen.

Uiteraard is dit per wijk verschillend en laten we hopen dat je om dit voordeel nooit een ombouw hoeft te kopen. Maar toch is het erg handig als je je kliko’s in een ombouw kunt zetten en deze kunt afsluiten met een slot. Zodoende ben je van die vervelende dieven en vandalen af. Want jammer genoeg pakken dit soort types altijd de makkelijkste huizen en dan wil je niet dat je kliko’s voor het grijpen staan.

Stopt stankoverlast

Heb je hier last van? Zoek maar eens op ‘Kliko stinkt’ of ‘stankoverlast container’ of zelfs ‘stinkende container buren’. Dan is een ombouw een goede stap om de stankoverlast weg te nemen. Ook tegen maden in de kliko helpt een kliko ombouw. Het is als het ware een tussenlaag als het warm is en de kliko veel minder heet wordt.

De Ombouwkliko’s zijn gemaakt om de zon tegen te houden. Die kleine beestjes die ervoor zorgen dat alles nog eens extra gaat rotten en stinken worden tegengehouden door een Ombouwkliko. Door een extra laag tussen de buitenlucht en de kliko helpt een kliko ombouw je de geurtjes te voorkomen.

Kliko waait niet meer om

Als het hard waait op de plek waar jouw kliko’s staan is het erg vervelend als de kliko omvalt, zeker als er al afval in zat. Daarnaast kan een vallende kliko ook schade opleveren. Juridisch ben je in beginsel verantwoordelijk voor de schade die jouw kliko veroorzaakt. Kortom, je wilt niet dat je kliko omwaait.

De Ombouwkliko is ontworpen om tegen harde wind en verschillende weersinvloeden te kunnen. Een ondervloer bij de ombouw kan helpen om de ombouw dichter te maken. Daarnaast worden bij de RVS, Betonnen en Aluminium Ombouw de voorbereiding meegeleverd om deze vast te zetten aan de grond.

Een Ombouwkliko is hygiënischer

Het afval heeft in de kliko vrij spel. Het aanraken van een kliko is daarom niet heel hygiënisch. Bij het legen van de kliko wordt ook de deksel vies. Tenzij je de kliko elke keer schoonmaakt, is het niet fris om de kliko aan te raken. Een kliko ombouw heeft een kliko deksel opener die ervoor zorgt dat je de kliko niet meer aanraakt bij het weggooien van afval. Het wordt tot een minimum beperkt.

Een Ombouwkliko zorgt er niet alleen voor dat de kliko zelf hygiënischer blijft, ook hoef je bij het weggooien van afval de kliko niet meer aan te raken. Kies een Ombouwkliko waarbij de deksel van de kliko mee opent voor optimale hygiëne.

Voordelen genoeg?

We hopen dat de bovenstaande voordelen u overtuigen van de voordelen van een kliko ombouw. Bestel hier een Ombouwkliko.

TYPE OMBOUWKLIKO’S

1 kliko/container

2 kliko’s/containers

3 kliko’s/containers

4 of meer kliko’s/containers

Afvalcontainers voor bedrijfsafval

Share this post