Project Rolcontainers voor Fabriek

containerstandaard voor rolcontainer

Voor een fabrieksterrein hebben wij een afvalcontainer bevestiging ontwikkeld. De grote afvalcontainers van 2500 liter en van 5000 liter staan nu gefixeerd op een vaste plek. De wind en andere krachten krijgen de containers niet meer van hun plek. Dit is ook handiger voor medewerkers die de deksels openen. De Fix met grondbevestiging kan met de driekant slot worden geopend door de afvalverwerker, deze hebben ze standaard bij zich.

Continue reading »

Project Innovatiecentrum

bedrijventerrein prullenbak

Voor een prachtig innovatiecentrum van een zaadverbeteraar hebben we een ombouw geleverd in de bedrijfskleur. De ombouw is bevestigd aan de ondergrond en heeft per deksel twee gasveren zodat werknemers met veel gemak vuilnis kunnen weggooien. De reacties waren dan ook unaniem positief.

Continue reading »

Project Schoolplein

Schoolplein afval inrichting

Bij het inrichten van een schoolplein speelt afval een belangrijke rol. Voor dit leerpark hebben we stevige afvalbakken met een natuurlijke uitstraling geleverd. Het plein is vrij toegankelijk en daarom is deze ombouw rondom afgesloten. Daarnaast is er nagedacht over het praktisch afval inzamelen, elke ombouw kan met een driekantslot geopend worden. De kliko met twee wielen (140 liter) die in de ombouw staat kan eenvoudig naar de afvalpers installatie worden gereden en heeft een grote capaciteit. De leerlingen weten de afvalbakken goed te vinden en er ligt beduidend minder afval op het plein.

Continue reading »

Project Containerafscherming

Bij een woonflat is deze container afscherming geplaatst. Er is ruimte voor vier afvalcontainers met vier wielen. De klant zocht naar een nette oplossing waarbij er ook nog zicht is op wat er in de afscherming gebeurd. De grootte is 450 x 225 cm en er is ruimte voor vier afvalcontainers met vier wielen. De palen zijn verstelbaar en er zijn HPL planken gebruikt in een donkere Mahony Houtkleur.

Continue reading »

Project Gemeente

Afval begraafplaats

Voor een begraafplaats in het oosten van Nederland hebben we een RVS Behuizing gemaakt als vervanging van draadmanden. De voorkant is voorzien van een RVS plaat met pictogram. De ombouw is van RVS en het hout is Douglas Lariks dat is behandeld met een beits die de levensduur verlengd. De ombouw wordt vastgezet op een stenen ondergrond. Grote voordeel is dat de ledigingsfrequentie omlaag kan en het overlast van afval omlaag gaat. Er kan gewerkt worden met 140 of 240 liter afvalcontainers.

Continue reading »

Project Woningbouw

ProjectRobusta

Voor een woningbouw project zijn deze prachtige betonnen ombouwkliko’s geplaatst. Het beton is zichtbeton met een gladde afwerking en de deuren zijn gemaakt van verzinkt staal en dubbelzijdig voorzien van een poedercoating in Cognac Bruin. De ombouwkliko’s zijn geschikt voor twee kliko’s van 240 liter. De ombouw is geluidsisolerend door een rubberen afwerking en afsluitbaar met een cilinderslot.

Continue reading »

Project Villatuin

Voor een tuin behorend bij een prachtige villa in het zuiden van het land hebben wij deze prachtige RVS Ombouw geleverd. De RAL kleur is door de eigenaren en tuinontwerper bepaald. Wij hebben deze ombouw geplaatst in de villatuin, het resultaat is prachtig. Door de kleur op maat past deze prachtig in de tuin.

Continue reading »
Pages:12»