T +31 (0)341 798 292 Ma-Vrij 9:00-17:00

Nieuw! RVS kliko ombouw

We hebben in de afgelopen 3,5 jaar dat Ombouwkliko bestaat vaak gehoord: Hebben jullie een RVS kliko ombouw? En die vraag is vrij logisch. RVS, Inox of Roest Vast Staal is gemaakt om goed tegen de weersomstandigheden te kunnen en tegelijkertijd ziet het er lang mooi uit en is het onderhoudsvriendelijk.

Een kliko ombouw is een product dat in tegenstelling tot een tuinkast vaak en intensief gebruikt wordt. De meeste mensen gooien regelmatig afval in de kliko en meestal één keer per week moet er een kliko aan de straat worden gezet. Daarnaast staat een kliko ombouw vaak buiten in alle weersomstandigheden. Dat vraagt om materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik en alle weersomstandigheden. Ombouwkliko biedt hout, kunststof, verzinkt staal en RVS aan als materialen. Als we inzoomen op deze materialen hebben de zachtere houtsoorten (vuren en grenen) het meeste onderhoud nodig en de verrijkte metalen (thermisch verzinkt of RVS) het minste onderhoud nodig.

Ombouwkliko heeft nu ook verschillende RVS ombouwen voor 1 tot 5 kliko’s of containers in het assortiment. De ombouwen worden op maat gemaakt en er kan worden gekozen om de deur naar links of rechts op te hangen. De Alice bestaat uit een RVS frame met voor het oog Lariks/Douglas hout.  De RVS ombouw bestaat helemaal uit Roest Vast Staal. Inmiddels hebben we er al verschillende geplaatst, zoals degene hieronder voor twee kliko’s.

wp_20161201_15_51_07_pro-2

 

rvs-ombouw

Share this post