T +31 (0)341 798 292 Ma-Vrij 9:00-17:00

Wat brengt 2017 voor Ombouwkliko?

Aan belangstelling geen gebrek, in het nieuwe jaar willen wij u weer verassen met een mooi aanbod. Als Ombouwkliko willen we een kliko ombouw bieden, die goed is en interessant geprijsd. Daarom testen we de ombouw en krijgt u gratis telefonische of digitale ondersteuning bij het uitkiezen, opbouwen en alle beantwoorden we graag alle vragen die u heeft.

We hebben voor het komende jaar ons kunststof assortiment uitgebreid, er is nu een kunststof ombouw van prachtige kwaliteit (speciaal gemaakt als kliko ombouw) die schilderbaar is en aantrekkelijk geprijsd. Zie de kunststof ombouw voor 3 kliko’s.

We hebben ook RVS ombouwen die zo sterk en onderhoudsvriendelijk zijn, dat het maar de vraag is of je die ooit hoeft te vervangen. Tot in de kleinste details zijn deze ombouwen geperfectioneerd. Zie onze blog over RVS Ombouwen.

Ook hebben we weer verschillende aanbiedingen in het nieuwe jaar. Dit zijn goedkope kliko ombouwen die uiteraard getest zijn en echt een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben, zie daarvoor onze pagina met aanbiedingen.

In het afgelopen jaar is onze lijst met positieve recensies flink uitgebreid, zie Ervaringen.

Share this post