T +31 (0)341 798 292 Ma-Vrij 9:00-17:00

Dit gaat 2019 brengen. Ons nieuws voor het nieuwe jaar.

We zijn 2019 begonnen met een nieuwe website waarmee wij u nog beter kunnen helpen. En met deze nieuwe website is ook tegelijk ons nieuwe aanbod online gekomen. Wij zijn uiteraard heel blij om u deze hoge kwaliteit Ombouwkliko’s te kunnen bieden. Vooral het aanbod met RVS is heel compleet en we geven u graag gratis telefonisch of online advies om u te helpen bij het uitkiezen en in gebruik nemen. We beantwoorden graag uw vragen met betrekking tot Ombouwkliko’s.

We hebben voor dit jaar het RVS assortiment uitgebreid, de beste RVS ombouwen die zeer lang meegaan en er lang mooi uit blijven zien. RVS heeft de perfecte eigenschappen voor een kliko ombouw. We zijn ervan overtuigd dat een RVS ombouw een hele goede investering is voor de langere termijn. Het is maar de vraag of je een RVS ombouw ooit gaat vervangen, het is onderdeel van je huis.

In 2019 hebben we ook weer verschillende aanbiedingen. Zie daarvoor onze pagina met aanbiedingen. Ook is de lijst met recensies weer uitgebreid, onze grootste compliment is een glimlach. Doorgaan voor die glimlach is onze drive. Uiteraard zouden wij graag ook uw tuin verfraaien met een Ombouwkliko.

Share this post